maanantai 30. heinäkuuta 2012

Mindyn vierailu meillä

Mandyn sisko Mindy tuli kyläilemään ihmistensä kera viime perjantaina. Matka oli kuulemma sujunut ihan mukavasti. Ei kuulunut mitään naukukonserttia muiden junamatkustajien iloksi... Loppumatka meni autolla ja sekin sujui mallikkaasti!

Mandy ei juuri korviaan lotkauttanut siskolleen, sillä neiti aluksi meni keittiön nurkkatiskialtaan takana olevalle korokkeelle, jossa neiti viimeksi on käynyt joskus varmaankin viime syksynä! Sen jälkeen Mandy katseli silmä kovana olkkarin lattialla makoillen, kun Mindy sisko haettiin sängyn alta piilostaan esille. Minkäänlaista vihamielisyyttä Mandy ei siinä Mindylle osoittanut, muttei kyllä ollut muutenkaan kovin kiinnostuneen oloinen, harmi.

Ulkoiluakin harrastettiin valjaissa, mutta pienen matkan päässä toisistaan. Mindy tuntui olevan aivan hullaantunut heinikon piiloihin! Mandy ei olisi oikein jaksanut tällä kertaa ulkoilla, vaan oli enemmänkin sisäänmenon kannalla... Muutamat hyvät sähinä-suhinakuvat saatiin kyllä neidoista otettua, kiitos siitä Mindyn Artulle! Näitä kuvia voi ihastella Mindyn omassa blogissa, joka onkin ainakin kaikille tämän hetkisille rekisteröityneille lukijoillemme tuttu sivusto! Arttu kun on aivan mahtava kuvaaja :-)))

Mindy ihmisineen sai autokyydin kotia asti, jonka aikana Mandy tuntui olleen siestaa viettämässä, sillä kotiin tullessani huomasin kissan olevan aivan väsynyt! Neiti nukkui jalkojeni vieressä koko loppu illan ja vielä seuraava päiväkin meni sohvalla köllimiseen! Sitä seuraava päivä olikin niin helteinen, että silloin vietimme molemmat suosiolla siestaa... ja vasta illalla touhuilimme yhdessä ja erikseen. Mindyä oli pakko aina välillä kurkata häkissään, että onko kissa mukana vai ei, kun neiti niin hiljaa ja kiltisti makoili siellä!

Iso-kuono Eki joutui Mindyn vierailun ajaksi kuuntelemaan radiota pesuhuoneeseen, jottei kuulisi vierailijoiden ääniä, jottei Mindylle tulisi lisästressiä kyläilyyn. Taisi noissa koiran hajuissa olevan jo tarpeeksi ja uskoisin, että Mandykin tuoksunee aikalailla myös koiralle joten ehkäpä Mindy hieman siksi "vierastaa" siskoaan...? Mistä noista tietää.

Mutta ainakaan meille ei tullut mitään "traumoja" vierailusta, vaan oli ihan mukava ja erilainen päivä.

11 kommenttia:

 1. Vai joutui Eki radiota kuuntelemaan pesuhuoneeseen? Voi harmi. Toivottavasti tuli edes hyvää ohjelmaa...

  Olenko väärässä vai onko Mandy hieman kookkaampi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, radio Nova sopii hyvin myös karvaturreille, ei liian raskasta musiikkia ja paljon uutisia, jotta örkitkin tietää mitä maailmassa tapahtuu...

   Mandy on tummempi, joten saattaa sekin vaikuttaa, että näyttää kookkaammalta. Ehkä Mandy on pörheämpi ja Mindy pidempi kropaltaan.

   Poista
 2. Vai niin voimille otti Mandylläkin!

  Mandy ei tainnut muutenkaan pitkiä aikoja viihtyä pihalla? Mindylle se on niin harvinaista herkkua, että pitää ottaa kaikki ilo irti.

  Taisi muuten olla, että juuri Mandystä, Mindystä ja Manusta sanottiin foorumilla, että piti tarkistaa, onko kissat vielä mukana, kun olivat autossa niin hiljaa. Siis silloin, kun tuotiin Helsinkiin tai muuten vaihdettiin hoitopaikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Mandy viihtyy jonkin aikaa ulkona, mutta itse kyllä osaa selväksi tehdä kun haluaa sisälle eli kävelee itse ulko-oven eteen katsoo kahvaa suin sanoakseen "sesam aukene!"

   Eilen illalla Mandy pääsi karkaamaan mieheltäni oven raosta klo 23.30 ulos! Juoksi äkkiä peräkärryn alle piiloon, mutta mies nappasi katin sieltä takaisin sisälle! Huh! Se on niin ovela kyttäämään oven pielessä pakenemista ulos, mutta nyt onnistui siinä. Sanoin vaan miehelle, ettäs aa ruveta laittamaan välioven aina kiinni siksi, aikaa kun käy ulkona, ettei kissa pääse niin helposti karkuun... En kyllä tiedä, uskaltaisiko Mandy mihinkään lähteä, voittaisiko kissan vaistot ja luonto vai luikkisiko äkkiä oven pieleen takaisin...

   Poista
 3. Ne söpöläisten suhinakuvat ovat kyllä hurjia :D
  Mielestäni näyttäisi siltä, että Mandyn silmät ovat hieman vihreämmät? Ja korvat suipommat.
  Ihania ovat molemmat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan selvästi minäkin huomasin tytöistä, että Mandyllä on vihreät ja Mindyllä keltaiset silmät! Mutta ovat yhtä nättejä "smaragdeja" kumpikin.

   Arttu sai hyviä kuvia tytöistä. Itse enemmänkin keskityin kissoijen seuraamiseen kuin kuvaamiseen, kun en ole edes niin hyvä kuvaaja...

   Poista
 4. p.s. kommentin laiton jälkeen sivulta poistuminen vaatii aina varmistuksen ja sitten joutuu jollekin mainossivulle - nyt tälle http://www.3dex.ro/
  Asetukset taitaisivat vaatia vielä jotain pikku fixausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omituista tuo mainossivuille joutuminen! Mäkin kyllä kerran jouduin itse sinne, kun laitoin uuden tekstin blogiin... En vaan ymmärrä mitä pitäisi tehdä? Yritin katsoa kaikkea mahdollista, mistä se voisi johtua, mutta en vaan käsitä...Meidän kotikone on muutenkin hieman hidas ja kankea, joten en saa eim. laitettua kuin yhden kuvan / teksti ja senkin lataaminen kestää kauan...

   Katsotaan, onnistunko jotain tekemään, kun parin viikon jälkeen menen takaisin töihin työkoneen ääreen... Toivottavasti!

   Poista
  2. Kokeilepa ensi alkuun mennä asetuksiin. Itselleni palautin vanhanmallisen bloggerin, niin en ole varma, onko otsikot samat. Mutta minulla ainakin menee näin: "Asetukset"-otsikon alta välilehdistä "Kommentit" ja sivun alaosassa kohdasta "Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa?" valitaan Ei. Silloin kommentin ainakin pitäisi tulla suoraan blogiin. Roskakommentteja on tullut ihan vain pari, vaikka olen ottanut sen sanavahvistuksen pois. On ainakin tosi paljon helpompi laittaa kommentti ilman vahvistusta.

   Poista
  3. Ahaa, nyt ei muuten tulekaan enää heittoa väärälle sivulle, ainoastaan sanavahvistus. En tajunnutkaan, että tässä on viikko mennyt välissä ja olet tietysti jotain ehtinyt räplätä.

   Poista
  4. Joo, kyllä yritin silloin viikko sitten tehdä kaikenlaista ja kun kotikone vielä tökki pahasti, niin en ollut varma, miten käy... Mutta ainakaan mulle ei ole sen jälkeen tullut kertaakaan mitään ulkolaisia juttuja... Kävin varmuudeksi vielä äsken laittamassa sen "ei" kohdan käyttöön. Toivottavasti siis toimii.

   Muutenkin hieman siivoilin jokin aika sitten näitä ulkonäköjuttuja...

   Poista