tiistai 17. heinäkuuta 2012

Mistä kaikki alkoi?

Eki saksanpaimenkoira tuli meille pentuna joulun aatonaattona 2009. Mandy maalaistyttö tuli meille loppu syksystä 2010. Mielestäni meiltä puuttui yhden koiran ja neli(ihmis)henkisen perheestä joku, joten halusin antaa jollekin ihanalle kotia tarvitsevalle kissalle oman kodin. Silloin löysin Mandyn! Yksi valokuva vei sydämeni ja siitä se tarina alkoi... kissan ja koiran yhteiselosta eräässä Etelä-Suomalaisessa kunnassa...

Miten päädyimme blogiin? Mandyn sisko Mindy harrastaa omaa blogia ja kodissa, jossa Mandy asui toisen kissan, Minnin seurana muutamia kuukausia, harrastetaan myös blogia, joten paineia alkoi tulla enemmän ja enemmän omaan blogiin... Joten katsotaan, miten urakasta suoriudun! Ongelmana tuskin on juttujen riittämöttömyys, tarinaa ja myöskin kuvia on, mutta tieto-taito blogin ylläpitoon voi olla se haaste...

Tästä siis alkaa Ekin ja Mandyn oma blogi! Tervetuloa kaikki lukijat seuraamme, toivottavasti nautitte hetkistä kanssamme ja opimme toisiltamme aina jotakin uutta ja hauskaa! Jakakaamme siis ajatuksiamme ja kokemuksiamme kissojen ja koirien maailmoista!

4 kommenttia:

 1. Hienoa! Tosi kiva päästä seuraamaan teidän touhuja tätäkin kautta. Mutta tietysti oman jaksamisen mukaan blogia kannattaa pitää.
  Nyt todella kiinnostaa tietää, mikä oli se nimenomainen kuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun "tekijänoikeudet" olen saanut Minnin mammalta, niin sain laitettua tuon maagisen kuvan blogiin! Tervetuloa siskoseni!

   Poista
 2. Hip hip hurraa, vihdoinkin!! Tätä onkin odotettu.
  Tosiaan, mikä niistä RR:n sivulla olleista kuvista se olikaan..:)
  Blogi näyttää aivan upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin tutun näköinen kuva??? Kiitos siitä ihanasta kuvasta ja tietysti kaikesta muustakin... Tervetuloa teillekin blogiimme!

   Poista