torstai 26. heinäkuuta 2012

Kaikkea ne kaupoissa myyvätkin!

Paikallisen K-CityMarkettimme hyllynreunaetiketti. Mitäköhän tämän kauppiaan mielestä on kissoille terveellistä? Meidän kissa ei ainakaan taitaisi olla tällaisen ruoan ystävä... Neiti on enemmänkin tuoreemman ruoan mutustaja...

Heh heh! Tämä on siis oikeasti "home cat" ja "kanaa" hieman lyhennetyissä versioissa, mutta etiketin tulostaja ja sen hyllyn reunaan laittaja ei kyllä ole lukaissut tekstiä, sillä tuskin kukaan laittaisi tarkoituksella tällaista lappua... Ei ainakaan varmaankaan myyntiluvut nouse eikä kaupan mainekaan taida kasvaa tällaisesta...

Kaikkeen sitä siis törmää tavallisessa ruokakaupassa! Arvatkaa vaan, oliko mukava olla yksin ostoksilla ja saada kunnon naurukohtaus hyllyjen välissä!!! Olipa näet vaikeaa pidätellä naurua!

Onko muilla kokemuksia tällaisista hauskoista teksteistä?

6 kommenttia:

 1. Homekanaa! Ou nou. Se on jopa koirallekin kelpaamatonta.

  VastaaPoista
 2. Taisi joku olla hieman homeessa tuota laittaessaan:) Pysyyköhän etiketti siinä kauankin..

  VastaaPoista
 3. Myrsky: Jeps, enpä uskaltanut kokeilla meidän rekulla tuota... heh heh!

  Minni: Täytyy seurata tilannetta siellä hyllyjen välissä ;-)

  VastaaPoista
 4. Ei kyllä hirveän houkutteleva etiketti. Kaikenlaisia vastaavanlaisia on ihan liikaa liikkeellä, ainakin kun seuraa Facebookissa "Yhdyssana on yhdyssana" -ryhmään laitettuja esimerkkejä.

  VastaaPoista
 5. Näissä kommenttilaatikoissa on jotain hyvin omituista! Luulin, ettei äsken kirjoittamani teksti jäänytkään talteen, kun tämä heitti jollekin romanialaiselle roskasivustolle, kun olin osoittanut, etten ole robotti. Sängynvaltaaja-tekstiä vielä kokeilin, niin kommenttilaatikon avaamisen sijaan heitti suoraan sinne ihan väärälle sivulle.

  VastaaPoista
 6. Nyt on paikallinen Cittari saanut vaihdettua "homekanan" hieman "tuoreempaan"... Heh heh! Etiketit siis uusittu ja valtakunnassa kaikki hyvin!

  VastaaPoista