perjantai 17. elokuuta 2012

Relax!


Joskus on syytä ottaa iiiihan rennosti, vai mitä? Kissaviltin päällä löhöävä kissa! Kyllä pituutta on tässä neidissä ihan riittävästi! Häntäkin on melkoisen pitkänä! Kolmen hengen sohvalle ei välttämättä mahdu kuin 2; 1kissa ja 1ihminen. Vai pitäisikö ajatella, että johan tässäkin kuvassa on jo 9henkeä... Tiettävästi Mandyllä on vielä kaikki 9 tallella...


Koira on hyvä oppimaan talon sääntöjä. Kun sängyn päällä on päiväpeitto, on koiralla lupa nukkua sängyllä. Jos päiväpeittoa ei ole, niin Eki laittaa kuononsa sängynlaidalle ja katsoo anovasti, että jotain puuttuu... Tämä iso tyyny on Ekille hyvin rakas ja tärkeä! Mikä olisikaan ihanampaa, kuin hinkata kuonolla tyynyn alta ja sitten vasta käpertyä nukkumaan?

3 kommenttia:

 1. Hienosti kasvatettu koiruus. Vaikuttaa siltä että kissoilla saattaa olla hieman etuoikeuksia koiriin verrattuna.

  VastaaPoista
 2. Mandy löhöää kuin maailman valtiatar ja Eki sievästi ja kiltisti kuten hyvin kasvatetun koiran kuuluu:).

  VastaaPoista
 3. Ellei Mandyllä ja Mindyllä ole yksi elämä tavallaan käytetty, ties mitä olisi käynyt ilman pelastavaa naapuria. Ne !##%¤%, joiden mailta tyttöset pelastettiin, ovat kuulemma taas ottaneet kissoja. :( Tämän tarkoitus ei ole olla inhottavan negatiivinen, vaan pikemminkin kiitollisuutta siitä, että meillä on nämä ihanaiset raitaneidot.

  Noin muuten, Minni vei sanat suusta. :)

  VastaaPoista