lauantai 1. syyskuuta 2012

Vuositarkastus ja rokotuskäynti eläinlääkärissä

 
Mandystä sain hassun kuvan, kun neiti oli samaan aikaan pelokas mutta myös utelias! Mandy oli litteänä tutkimuspöydällä, kun "neulatäti" haki toisesta huoneesta rokotustarpeet. Mutta suuri uteliaisuus heräsi, josko hyppäisi kaapin päälle piiloon neulaa? Lähinnä itsestäni näyttää ihan kuin Mandyllä olisi takapää halvaantunut ja silti liikkeelle pitäisi päästä... Ja nuo maagiset silmät!
 
Hännänpään vieressä on muutama herkku, joita lääkäri antoi, muttei Mandyä huvittanut nyt herkut jostain syystä kiinnostaa...

 
" En ole vankilassa!"
 
Mandystä otin kuvan, kun tulimme takaisin autoon ja sain laitettua kantoboxin turvavöillä kiinni penkkiin. Laitan aina boxin turvavöillä kiinni, näin boxi pysyy turvallisesti penkillä, vaikka joutuisinkin tekemään äkkijarrutuksen.

 
Kaikki oli hyvin. Täti kehui, että neiti on hyvässä kunnossa ja nätti tyttö! Vain kissaflunssarokotuksen Mandy sai tällä kertaa, muut rokotukset olivat ok.
 
Samalla kysyin lääkäriltä, että miksiköhän Mandy on niin "hiljainen" tyttö. Lähinnä pientä miukumista kuuluu, esim. iltahämärissä kun neiti tahtoisi ulko-oven auki. Kehräysääntä ei kuulu kun vain, jos on ihan kissan vieressä, mutta kädellä kyllä tärinän tuntee hurrrrjan hyvin! Ja tuo Mindy -siskonkin harrastamaa kurinaa kuuluu! Erityisesti jos Mandy pelästyy ja säpsähtää, kuuluu kurrrr. Tai kun Mandy hyppää lattialta vaikka pöydälle, hypätessä kuuluu kurina! Hassuja tapoja...

5 kommenttia:

 1. Peffa tukevasti pöydällä :D.
  Aloin muistella eikä tosiaan tule mieleen Mandyn miukumista, vain se ihana kurr :)

  VastaaPoista
 2. Sehän on selvää että Mandy on nätti tyttö:) Kiva kaikki oli ok. Ja että takaisin kotiin päästiin turvallisesti.

  VastaaPoista
 3. Mandy on aikalailla reippaampi lääkärissä kuin siskonsa. Mindyn ihan eka käynti meni hyvin. Sitten kun tuli sairastelujen myötä kaikkia inhottavia sörkkimisiä, lääkärikammo on kasvanut kerta kerralta, ymmärrettävästi.

  Onneksi on kurina, se on niin ihana ääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minni: Peffa todellakin oli kuin imukupilla kiinni pöydässä, koko ajan pöydäsäs, mutta liikkui pöytää pitkin...

   Myrsky: On se aina helpotus (vaikka tietääkin, ettei mitään vikaa ole), kun lääkäri kehuu hyväkuntoiseksi ja hyvinvoivaksi. Kissat kun eivät osaa valittaa jos jokin on pielessä, niin niistä ei aina tiedä...

   Mindy: Kyllä, "kurrrr!" on ihana kuulla! Kyllä oli Mandy kuitenkin hankala saada lääkärissä ulos omasta mökistään, tassut levällään neiti yritti pysyä siellä! Piti yrittää kipata mökki nurin, ei auttanut. Sitten otettiin katto pois ja johan kissa löytyi! Muuten oli ihan reipas ja kiltti. Vaikka ronkittiin suu, silmät, korvat ja tunnusteltiin masun alue.

   Matokuurikin annettiin yhtenä Mirrix tablettina sen 10vrk etukäteen; minä pidin kissaa paikoillaan, mies heitti pillerin kissan kurkkuun ja hieroi kevyesti kurkkua. Sinne meni ja uppos! Ei kynsiä eikä hampaita! Vain pientä pyristelyä vastukseksi! Kiltti tyttö!

   Bemary: Tervetuloa lukemaan juttujamme! :))

   Poista
 4. Meidänkin kissoilla on aina eläinlääkäriin mennessä mitä ihmeellisimpiä katseita ja asentoja kun näkee lääkärin! :) tosiaan meidä Martti kissalle eläinlääkäri on tuttu paikka kun reppana sairastaa autoimmuuni sairautta korvissa.! eli eläinkääri on hänelle pelottava paikka ainakin luulisin! Ps. ihana killi sulla ja nätti blogi täällä viihtyy lukea!! käy moikka myös meidän kisuja! ja kysellä saa kaikkea! :) http://tekojavain.blogspot.fi/

  VastaaPoista