maanantai 22. lokakuuta 2012

Mattopainia aamutuimaan

Olkkarin matolla on hyvä suorittaa aamujumppa! Maton voi kasata mielensä mukaisesti rullalle tai taittaa sen yksi kulma. Sitten vain tassut kynsineen kiinni mattoon ja armotonta potkusarjaa tekemään!

Välillä on tässäkin jumpassa hyvä ottaa erätaukoja! Mistä tätä kissaa riittää ja riittää??? Ja mikä hännän kaari! Välillä on pakko tarkistaa jumpatessa ettei sitä isokuono-Ekiä näy liian lähellä, se kun saattaa haluta mukaan aamujumppaan... Tämä liikuntamuotohan ei sovellu koirille... menkööt ne otukset ulos juoksemaan, tekee niiden profiilille parempaa!

Lopuksi vielä Zombiekatse kuvaajalle, joka on salaa hiippaillut myhäilemään jumppamaisterille! Ja yleensähän tästä mattojen ruttaamisesta syyn saa koira, hih hih!!! ja pieni suloinen kisu pääsee pälkähästä...

Ei muuta kuin jumppaamaan kaikki!

6 kommenttia:

 1. "Jaksaa jaksaa, vielä jaksaa" Treenaaminen kannattaa aina!

  VastaaPoista
 2. Varovasti nyt, ettei näytä vihreää valoa Ekille! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais vahingossa tulla näytettyä tuplavihreetä, miten mä en itse tajunnut??? Ilmankos se isokuono aina tuppaa mukaan näihin geimeihin!

   Poista
 3. Pakkohan se on neidon pitää paikat timmissä kunnossa, etenkin kun sisäkissan elämää elellään.

  VastaaPoista
 4. Mikä tuossa jumppamuodossa oikein viehättää? Tuntuu olevan suosiossa täälläkin. Yleensä vaan menee iltaharjoittelun puolelle.

  VastaaPoista