sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Sängyn petaamisen stoppari

Jossakin vaiheessa muistelen, että oli blogimaailmassa puhe, että kissat tykkäävät petaamattomista vuoteista enemmän kuin pedatuista. Noh, koita nyt sitten pedata tämäkin vuode...
 
 
Arvon neiti on vallannut pienen pienellä olemuksellaan ihmisten lepopaikan niin, ettei sitä nyt hennonnut pedata, ennenkuin arvon neidolle sopii... Närkästynyt ilme siis kertoo, että häivy siitä häiritsemästä! Tulen pois, kun Minulle sopii! Peitto on sopivan rutussa ja patja on lämmin ihmisten yöunien jäljiltä!

Meillä siis pitää pitää pedata joko heti herättyään (mitä yleensä ei tietenkään suositella, vaan ensin pitäis tuulettaa vuode) tai sitten petaus menee johkin iltapäivän puoleen, ellei sitten jokin mielekäs asia saa kissaa liikkeelle... Esim. pyykkien poisotto naruilta tai märkien laitto narulle saattaa toimia melko tehokkaasti.
 
Koirallahan ei sänkyyn luonnollisesti ole asiaa, ennnekuin päiväpeitto on laitettu. Taitaa mirreli tietää sen ja siksi valtaa mielellään sängyn ennen petaamista... Ovela katti, Hänen korkeutensa!

3 kommenttia:

  1. Totta, vuoteen petaamista heti heräämisen jälkeen ei suositella, mutta joskus olosuhteet pakottavat siihen! Meillä on käytössä myös puolipetaus. Sänky on pedattu siltä osin kuin se on mahdollista.

    VastaaPoista
  2. Juuri tuo on se asento, jolloin ei parane tulla häiritsemään. Tuosta kun yrittää nostaa, niin painoonkin tulee lisäkiloja. Pätee ainakin Mindyyn...

    VastaaPoista
  3. Niin kissamaista, kuulostaa aivan meidän arvon kuningattaren Ellin touhuilta!

    VastaaPoista