keskiviikko 27. helmikuuta 2013

LEMPIASIOITA

Minni ja hänen emäntänsä lähettivät ystävällisesti (jo kauan aikaa sitten) meille haasteen kertoa kuvina kymmenen lempiasiaa. Kiitos!

Koska meitä on kaksi nelijalkaista, niin jaoimme nämä 10 kohokohtaa molempien kesken eli 5 / tassutin.

Mandyn top 5:
1. Katkaravut! Niitä voisi syödä kyllästymättä vaikka joka päivä! Ja ehdottomasti kaikki vihreä, erityisesti rönsylilja on aina muotia!Tai mitä vain muita herkkuja on kiva saada. Mutta muistan kyllä itse pitää huolta timmistä kunnostani!2. Ekin häntä on tällä hetkellä ehdoton kärkisijoilla keikkuva juttu! Sitä ihanaa huiskaa voi kirputtaa hampailla, sutia nelivedolla (eli kaikilla neljällä tassulla), hieroa poskipäillä oikein antaumuksella, jne. Ja koirallahan ei tähän ole mitään sanomista! Siltä vaan ei lupia kysellä! Mutta MUN häntä on MUn ja siihen ei kosketa ilman mun lupaa!!!


3. Sauna. Miten ihanaa onkaan otta iltaunet lämpöisen saunan lauteilla... aah! Siellä on niin hiljaista ja lämmintä. Tosin joku voisi tuoda pehmeän alustan lauteille!? Tästä ei kyllä valitettavasti ole kuvaa, kun sauna on niin hämärä yleensä...


4. Nukkumisasennot rennosti, milloin missäkin asennossa... Kroppaa pitää liikuttaa ja keksiä kaikkea uutta, myös mitä nukkumisasentoihin tulee! Välillä kerällä ja välillä kuono pitkällä reporankana...


5. Leikkiminen. Kaikkea uutta voi keksiä leikkimiseen. Ihmiset jättävät mitä hassuimpia tavaroita pöydille, joita voi tiputella lattialla tarkalla tassutyöskentelyllä tai joskus harvoin voi pureskella hieman, mutta kovin harvoin.


Ekin top 5:
1. Ulkoilu on aina mukavaa, kelillä kuin kelillä! Perheen äiti, joka ulkoiluttaa koiruuden, vaan jostain syystä vieroksuu "koiranilmoja", nehän ne parhaita olis??? Kuulemma olis kiva kun aina paistais lämmin aurinko ja olis kaunista...2. Leikkiminen, etenkin kivoilla leluilla, joita saa purra, repiä tai jyrsiä! Tässä viime jouluna saatu lelu testissä.


3. Kaikki tuoksut on ihania! Perhe tuli reissusta Italiasta ja mä sain kaikkia ihania hajutuliaisia sieltä! Äiskä kyllä olis halunut laittaa nää pyykit pesukoneeseen, ei käyny mulle se lainkaan!


4. Nukkuminen oma etutassu tyynynä, jos ei saa mitään ihanaa isoa tyynyä omaan käyttöön... Paras on henkilökunnan sängyllä oleva iso "lukutyyny". Sitä vasten on ihana mennä nukkumaan...5. Toi kissa on kyl ihan kiva kaveri, ainakin joksus, kun se ei kiusaa tai läpsi mua tassuillaan... Ei se kyl yleensä ota kynsiä mukaan, vaan jos mä oon ihan villi ja haluun testata sen rajoja, koska pinna menee... Tässä se kissa opettaa mulle Italian kieltä, jota toi meitin äippä opiskelee vähän niinkun omaks ilokseen... 5 kommenttia:

 1. Tämä postaus on jotenkin jäänyt täysin huomaamatta - helmikuun lopulla jo!?
  Ei voi kuin hihitellä tuolle pikku prinsessalle, joka pomottaa isoa koiraa. Ekillä on kyllä toosi pitkä pinna. Hauska video:)

  VastaaPoista
 2. Aloitin postauksen kirjoittamisen helmikuun lopulla, tein valmiiksi ja julkaisin tänään, 7.5. mutta jostain syystä se aloituspvm tuli pvm:ksi... Hassua! Aikaa ehti kulua liian kauan, anteeksi Minni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun kuitenkin jatkat, arvelin sinun ehkä jo kyllästyneen:) Teidän kuulumisianne seuraan mielenkiinnolla, kuten ymmärrät:)

   Poista
 3. Minni laittoi teille hurrrrmaavan tunnustuksen ♥!

  VastaaPoista