torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesän riemua, kun hellettä piisaa!

 
Vuosi tässä manikin edellisestä päivityksestä... Jospa hieman useamamin yrittäisi jotakin laittaa...
 
Eki rakastaa uimista! Pakko pitää koiruus flexissä, sillä Eki on kuin pikku lapsi, joka ei malttaisi tulla pois vedestä... Onneksi lämpimällä säällä voi mennä uimaan, jotta olo (hetkellisesti ainakin) on mukava!

Mandy taas rakastaa aurinkoa sopivina annoksina! Kun itse makaan aurinkotulissa, typy on välillä jalkojeni välissä ja välillä vilvoittelee tuolin alla varjossa. Valjaat kyllä on suosiossa meillä ja kissakin tietää mitä seuraavaksi tapahtuu, kun kutsuu sitä valjaita heilutellen paikalle.
 

Mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille karvoihin katsomatta!

6 kommenttia:

 1. Oikein mukavia kesäkelejä ja yhteisiä kesähetkiä koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myrsky ja Minna! Samoin sinne päin koko porukalle! Nautitaan, kun on kesä!

   Poista
 2. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa!
  Mukavalta näyttää siellä kesänvietto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä meillä nautitaankin. On vaan vähän jännää olla ulkona valjaissa, joten emännän jalkojen välissä on turvallista olla! Välillä käydään hieman valjaiden riittävyyden mukaan tutkimassa ympäristöä ja sitten taas äkkiä takaisin turvaan!

   Poista
 3. Oikein on kesäisiä touhuja teillä. Kissa haarovälissä ei varmaan hirveästi helpota oloa helteellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei oikein näillä keleillä ole kiva ja voi vielä tulla omituiset rusketusrajat...? Mutta eipä tuota tyttöä voi poiskaan siirtää. Mandy nauttii olla ulkona, mutta näkee, että jännittää kovin ja tutka on koko ajan päällä. Ulkoilun jälkeen sitten otetaan kunnon siestat sisällä avian reporankana, niin rankkaa ulkoilu pienelle sisäkissalle on!

   Poista