maanantai 24. marraskuuta 2014

Saunan lämmössä

Näin kylmenevänä syksynä on hyvä etsiä niitä lämpimiä ja sopivan yksityisiä paikkoja. Meillä sellainen on sauna! Kun ihmiset ovat itsensä hiostaneet saunasta pois, on jälkilämmöt mitä parhaimmat ja siellä saa paahtaa turkin kuumaksi, suorastaan hot catiksi! Koira pysyköön näistä gameista poissa! Eki saa löhöillä "saunaseurana" pesuhuoneen puolella, kun ihmiset saunovat. Saunomisen jälkeen kaikki ihmiset ja koira saavat poistua ja suoda yksityisen saunarauhan kissalle!
 

8 kommenttia:

 1. Hottis ♥
  Ja ihan mielettömän hieno sauna, kyllä tuolla kelpaa köllötellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kylllä siellä kissakin viihtyy hyvin, joten hyväksi koettu! Tosin kissa on siellä ilman valoja, mutta kuvanoton ajaksi piti laittaa valaistus, jotta näkyy paremmin tuo köllöttelevä otus... Kuvauksen jälkeen esirippu sulkeutui ja kissa sai jälleen oman saunomisrauhansa.

   Poista
 2. Todellakin kelpaa tuolla köllötellä, kelpaisi kissalle kuin kissalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin meidän kissa tuntuu olevan syksy/talvi/kevätkaudella saunomisen suuri ystävä! Onneksi me ihmisporukka saunomme todella usein, lähes päivittäin, niin kissakin pääsee turkkiaan lämmittelemään halutessaan! Välillä turkki tuntuu olevan melkoisenkin kuuma, mutta kissa näyttää nauttivan, joten kaitpa se on ok?

   Poista
 3. Kyllä on Mandyllä luksussauna! Juuri kissalle sopiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kyllä täällä vietetään kissanpäiviä!

   Poista
 4. Reteesti vain siinä ihan keskellä, ei ole torikammoa Mandyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei, ei ole torikammoa. Vaikkakin on kiva pujahtaa pieneen pahvilaatikkoon, on myös kiva nauttia aakeesta laakeesta lämpimästä tilasta!

   Poista